Dit zijn wij..

Jorrit, Erwin en Ernesto. Ons hart gaat sneller kloppen van de acute zorg en wij delen graag onze medische & evenementen kennis en kunde met jou. Zo maken we samen de medische wereld een stukje beter en groeien professionals uit tot echte specialisten.

Wij denken, doen en handelen vanuit onze professionele en praktijkgerichte achtergrond, zodat jij het vertrouwen hebt om te doen wat nodig is. Uit ervaring weten wij dat acute medische zorg en evenementen hulpverlening allerlei factoren met zich mee brengt en een handeling in een split-second kan veranderen. Des te belangrijker is het dan om kwaliteit in huis te halen en jou en jouw team zo goed mogelijk op te leiden.

Samen met de andere professionals binnen ons team trainen we vanuit drive en enthousiasme om jou zo goed en efficiënt mogelijk voor te bereiden op de praktijk.

JORRIT MOL

Financieel directeur

Een echte rot in het vak, Verpleegkundige bij het Mobiel Medisch Team en Verpleegkundige en op de Spoedeisende hulp. Mijn naam is Jorrit Mol mede eigenaar bij IMC-TEC. Samen met Erwin en Ernesto ben ik verantwoordelijk voor alles rondom het bedrijf, het financiële deel ligt bij mij op het bord. 

In verschillende functies bij het Erasmus MC in Rotterdam heb ik jarenlange ervaring opgedaan. Het is fijn om deze kennis nu over te brengen op andere professionals met mijn werk als instructeur voor verschillende medische trainingen. Doordat ik veel medische cursussen zelf gedaan heb om professionalisering en diepgang te krijgen in de medische zorg, snap ik goed wat cursisten willen horen en leren. In de trainingen gebruik ik daarom voorbeelden uit de praktijk om zo de meest interessante en leerzame kennisoverdracht te verzorgen. 

Met volle gedrevenheid zet ik mij dagelijks in om IMC-TEC te laten groeien, om de medische zorg binnen jouw bedrijf naar een hoger level te tillen en samen te kijken wat we voor jou en jouw team kunnen betekenen!

ERWIN VERSLUIS

Algemeen directeur

Aangenaam, Erwin Versluis. Naast instructeur en mede-eigenaar bij IMC-TEC, ben ik in het dagelijkse leven verpleegkundige op de Spoedeisende hulp. Mijn passie ligt bij de acute hulpverlening en alles wat daarmee samenhangt. Met name het zelf verlenen van acute zorg, als het gezamenlijk trainen vind ik erg leuk, leerzaam en uitdagend. 

We gaan voor kwaliteit, maar wel op een ongedwongen manier. We bespreken serieuze materie, maar daar mag wel bij gelachen worden. Onze ambities om IMC-TEC tot een zo goed mogelijk en volwaardig trainingscentrum voor de acute zorg uit te laten groeien, geeft ons elke dag een boel motivatie. Doen waar je goed in bent en je laten leiden door de drive die je voelt!

ERNESTO DIXON

Office & event manager

Een evenementenman in hart en nieren, ik ben Ernesto Dixon. In het team van IMC-TEC ben ik volledig verantwoordelijk voor de tak events en medische hulpverlening. Het verder vormgeven, uitbreiden en professionaliseren van alles rondom events is voor mij de uitdaging. Al meer dan 20 jaar ben ik actief in de evenementenbranche en heb ik mij de laatste jaren gespecialiseerd op het gebied van medische hulpverlening.

Ik houd van de dynamiek, de chaos en de deadlines. Die geven mij een enorme kick om het beste uit de eventdag te halen. Om doelen te bereiken, veiligheid te garanderen, bezoekers de juiste zorg te geven en medische teams verder op te leiden hou ik mezelf goed op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen. En bij enkele evenementen kan ik het dan ook niet laten om dan zelf als Overall Coördinator aanwezig te zijn. Samen maken wij de evenementen branche een stukje veiliger!