CREW INZET

Inzet van externe professionele hulpverleners kan goed van pas komen, wanneer u intern niet de mensen heeft om verschillende werkzaamheden uit te voeren. Dit kan zijn, omdat uw werknemers niet over de juiste vaardigheden beschikken of omdat u niet uit komt in de planning. Met de CREW inzet van IMC-TEC zet u gecertificeerde en professionele hulpverleners in.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het leveren van Rescue leden met een medisch aandachtsgebied. Dit is een vak apart. Tijdens een inzet van een  Rescue Team bij hulpverlening op hoogte, op water of in besloten ruimte zorgen onze specialisten voor de medische behandeling van eventuele slachtoffers totdat de professionele hulp is gearriveerd. De hulpverlening die geboden moet worden aan eventuele slachtoffers is ook zeker geen alledaagse activiteit juist door de remote omgeving waarin wij werkzaam zijn. In samenwerking met onze partner R3B Safety & Rescue kunnen wij een volledige rescue team met alle benodigde rescue materialen leveren.

CREW RESCUE TEAMS

Werken op hoogte of in een besloten ruimte is een vak apart. De hulpverlening die geboden moet worden aan eventuele slachtoffers is ook zeker geen alledaagse activiteit. De risico’s die bijvoorbeeld komen kijken bij herstelwerkzaamheden aan een windmolen, de opbouw van hoge podia of in besloten ruimtes zijn veelal niet mild. In samenwerking met onze partner R3B Safety & Rescue bieden we totaaloplossingen voor veilig werken en georganiseerde reddingen.

 

WERKZAAMHEDEN

Rescue werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd op uitzonderlijke plekken die voor reguliere hulpverlening niet of moeizaam bereikbaar zijn. Deze risicovolle werkzaamheden worden geheel begeleid of zelfs uitgevoerd door speciaal opgezette teams.

Op deze manier kunnen wij vanuit onze eigen kracht schakelen en eigen professionals inzetten. Bij voornamelijk hoog risico werkzaamheden op hoogte, in diepte of op water zet IMC-TEC een team in waarbij zorg professionals uit eigen inzet komen. Deze gecertificeerde teamleden leveren de specialistische spoedzorg en rescue werkzaamheden.

 

 

To the rescue met IMC-TEC:

  • Gecertificeerde professionele hulpverleners
  • Crew inzet, zoals: projectleider evenement, medische crew op een boorplatform en hulpverleners in de industriële sector
  • Confined Space & Rescue Operator
  • Partner van R3B Safety & Rescue
  • Specialist in werkzaamheden hoogte, besloten ruimte en op water
  • Redding en specialistische spoedzorg op moeilijk bereikbare plaatsen

Wij bieden een passende oplossing voor elke aanvraag. Wilt u meer informatie over een specifieke inzet of heeft u vragen over onze professionals? Neem dan contact op met Jorrit Mol via de contactpagina.  

 

Partner: R3B Safety & Rescue

Wij werken samen met R3B Safety & Rescue