P-BLS

(TRAINING BASIS REANIMATIE BABY’S & KINDEREN)

WAT?

Leer reanimeren en acuut levensreddend handelen bij kinderen. Vergroot de overlevingskans van het kind met de toepassing van de juiste vaardigheden.

WAT LEER JE?

Wilt u leren reanimeren met speciale focus op het kind en de baby? De reanimatie van een kind is daadwerkelijk anders als dat van een volwassen persoon. Specifiek handelen en snel schakelen is van essentieel belang.

VOOR WIE?

Deze basis reanimatie training voor kinderen is uitermate geschikt voor particulieren, bedrijven, verenigingen en overheden.

WELKE LEERPUNTEN WORDEN DOORGENOMEN?

Onze instructeurs nemen u mee in een levendige en praktijkgerichte training. Met professionele kennis en tips & tricks leert u in vier uur de basis vaardigheden van reanimeren bij kinderen en baby’s. Van het slachtoffertje benaderen en het bewustzijnsniveau vaststellen tot borst compressies geven en beademen. Uiteraard wordt het gebruik van een AED ook meegenomen. De reanimatie training van IMC-TEC voldoet aan de richtlijnen van de NRR.

HOE ZIET DE TRAINING ERUIT?

De praktijk oefeningen worden aangepast tot levensechte situaties door de ruime hoeveelheid casuïstiek die de instructeurs in de praktijk meegemaakt hebben. Een van onze instructeurs komt graag bij u op locatie, bijvoorbeeld in het bedrijfspand, op het kinderdagverblijf of bij uw thuis. Ook beschikken wij over een up to date trainingscentrum in Alblasserdam waar de training kan plaats vinden. <<link naar adresgegevens>>

Wij bieden de training op twee manieren aan:

  • Volledige training door IMC-TEC
  • Blended training; E-Learning door een aangesloten aanbieder met NRR certificering en praktijktraining van IMC-TEC
TIJDSDUUR, KOSTEN EN AANTAL PERSONEN

Deze training duurt vier uur en wordt gegeven bij het trainingscentrum van IMC-TEC in Dordrecht.

€52,50 per persoon excl. BTW

€315,- voor 6 personen excl. BTW

De kosten van een reanimatie training worden vaak vergoed door uw verzekeraar. Neem contact op met uw eigen zorgverzekeraar voor mogelijkheden, voorwaarden en de hoogte van de vergoeding.

Bij specifieke vragen, prijzen voor een training op locatie en meer informatie, neem contact met ons op!

WANNEER KRIJGT DE CURSIST EEN CERTIFICAAT?

Bij deelname aan de training en aantonen van de vaardigheden krijgt een u een officieel certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad. Dit certificaat is 2 jaar geldig, mits er na 1 jaar een herhalingscursus wordt gevolgd. Heeft u al eerder een reanimatie training gevolgd? Check dan onze herhalingscursussen. <<link toevoegen naar herhalingscursus>>

Ook interessant:

BLS
EHBO
EHBO BIJ KINDEREN