Zomeravond festival

Wereld Havendagen

Live @ Wantij

Met ongeveer 20 miljoen event bezoekers per jaar is Nederland een echt evenementenland. Bij een sportwedstrijd, op een festival of tijdens een braderie zit een ongeluk in een klein hoekje. Wat als een supporter onwel wordt, een dansende festivalganger in het gedrang komt of een bezoeker op de braderie een hartstilstand krijgt? De veiligheid van de bezoekers staat voorop, dit is uw grootste verantwoordelijkheid tijdens het event. Hoe goed bent u voorbereid op dit soort noodgevallen?

Met een inzet van EHBO’ers, een Eerste Hulppost of een volledig medisch team (ATLS niveau) van IMC-TEC wordt de veiligheid van uw bezoekers gegarandeerd. Wij stemmen onze medische zorgverlening geheel af op de omstandigheden en risicofactoren die een dergelijk event met zich meebrengt. De gehele medische hulpverlening wordt uit handen genomen en wij zijn voorbereid op elke mogelijk medisch incident.

Plannen, coördineren en uitvoeren van evenementenhulpverlening doet ons zorg- evenemententeam al meer dan 20 jaar. Doordat wij als medische professionals volgens dezelfde standaarden zorg leveren als ambulancediensten en spoed eisende hulp posten verloopt de overdracht en voortzetting van de zorg naar de hulpdiensten zonder vertraging. 

Van kleine evenementen met een laag risicoprofiel tot grote events waar de risico’s hoger zijn, met de kennis en ervaring van onze medische hulpverleners worden alle veiligheidseisen nageleefd en zijn uw bezoekers SAFE! De ontwikkelingen rondom de Veldnorm Evenementenzorg worden op de voet gevolgd en wij zetten gekwalificeerde medewerkers in.

WIST U DAT?

Een vergunningaanvraag voor een event, groot of klein, ook het regelen van de medische zorgverlening bevat? Wij ondersteunen u graag bij het maken van een plan en het aanvraagproces!

Basiszorg

Basis eerste hulp bij evenementen

Evenementen Eerste Hulp & Eerste hulpverlener

Aanvulling op basiszorg

 

(specialistische) Spoedzorg

Advanced/specialistisch team bij evenementen

Veldnorm

Huidige veldnorm evenementen zorg

Competentie

Competenties per hulpverlener

Nautische evenementen zorg

Medische zorg bij evenementen op het water