BHV

(BEDRIJFS HULPVERLENING)

WAT?

Leer van vakbekwame instructeurs wat belangrijk is bij het verlenen van Eerste Hulp, een beginnende brand en een ontruiming.

WAT LEER JE?

Een bedrijfshulpverlener reageert direct op kleine ongelukken of schakelt meteen met de hulpdiensten. De aangewezen BHV’er is verantwoordelijk voor het verlenen van Eerste hulp, het bestrijden van een beginnend brandje en het begeleiden van een ontruiming. Diegene weet hoe een situatie veilig te maken of te houden.

VOOR WIE?

Wanneer u personeel in dienst heeft, is het wettelijk verplicht om minimaal één BHV’er aan te stellen. Er moet altijd een BHV’er op uw locatie aanwezig zijn. Een bedrijfshulpverlener is iemand die verantwoordelijkheid wil en kan nemen tijdens calamiteiten.

WELKE LEERPUNTEN WORDEN DOORGENOMEN?

IMC-TEC biedt u twee mogelijkheden om een BHV training te volgen – een White Label scholing (certificering IMC-TEC) of een Geaccrediteerde scholing (certificering NIBHV of NIKTA). Tijdens beide trainingen worden de volgende aandachtspunten behandeld:

  • Communicatie en alamering van de hulpdiensten
  • Gebruik van een AED en het starten van een reanimatie
  • Het verlenen van Eerste hulp bij kleine ongelukken
  • Brand en de gevaren bij brand
  • De verantwoordelijkheden van de BHV’er bij brand & ontruiming
  • Voorbereidingen bij ontruiming
White Label scholing

Tijdens een training met certificering door IMC-TEC leren de cursisten vaardigheden die nodig zijn bij Brand, Ontruiming, Communicatie, Reanimatie en AED. Hierbij worden een aantal Eerste hulp vaardigheden behandeld.

Geaccrediteerde scholing

Tijdens een training met certificering door IMC-TEC leren de cursisten vaardigheden die nodig zijn bij Brand, Ontruiming, Communicatie, Reanimatie en AED. Als extra aandachtspunt staan wij in de training stil bij levensreddend handelen.

HOE ZIET DE TRAINING ERUIT?

Een White Label scholing wordt gegeven bij u op locatie om de training zo goed mogelijk passend te maken bij de werkplek. De theorie, praktijk en toetsing vinden plaats op 1 dag.

Doordat bij een geaccrediteerde training een verplicht brandexamen gedaan moet worden, zal op dag 2 van de training een praktijk training ‘Brand’ worden ingepland. Een geaccrediteerde BHV training kan gegeven worden op een door u gekozen locatie of op onze trainingslocatie in Dordrecht.<<link contactpagina>>

TIJDSDUUR, KOSTEN EN AANTAL PERSONEN

Aan de hand van de keuze van de training zijn de kosten en duur van de training verschillend.

White Label

1 dag
€ 199,- p.p.

Geaccrediteerd

2 dagen
€ 375,- p.p.

WANNEER KRIJGT DE CURSIST EEN CERTIFICAAT?

De cursist krijgt een certificaat wanneer bij het behalen van de theorie en praktijk.

Ook interessant:

OEFENING ONTRUIMING & COMMUNICATIE