EHBO

WAT?

Verleen Eerste Hulp en red levens met de juiste handelingen. Volg een EHBO training!

WAT LEER JE?

Ongelukken zitten in een klein hoekje, er gebeuren jaarlijks zo’n 7,6 miljoen ongelukken. Een vrouw met een rollator valt van de stoep, jouw buurjongetje is gevallen met skateborden of je partner snijdt zich met een scherp mes. Weet jij wat je moet doen om te helpen?

VOOR WIE?

Als collega, partner, ouder of ondernemer wilt u weten hoe u moet handelen als er een ongeluk vlak voor u neus gebeurd. Voor iedereen die direct hulp wilt verlenen na een ongeluk, in afwachting op professionele hulp.

WELKE LEERPUNTEN WORDEN DOORGENOMEN? 

Onder begeleiding van professionele instructeurs leert u hoe te handelen bij calamiteiten. We trainen praktijkgericht en voorzien van alleen de hoognodige theoretische informatie. Tijdens de training leert u:

  • Het alarmeren van de hulpdiensten
  • De vijf belangrijke punten bij het verlenen van EHBO
  • Het behandelen van brandwonden
  • Het gebruik van AED en de inzet van reanimatie
  • Wat te doen bij botbreuken, open wonden, kneuzingen, oogletsel, vergiftiging
  • Wat te doen bij pijn op de borst, bewusteloosheid en het herkennen van storingen in de ademhaling.
HOE ZIET DE TRAINING ERUIT?

Onze trainingen zijn allen zeer praktijkgericht. We focussen ons op het uitvoeren van diverse handelingen en geven u tips & tricks om de besproken punten zo goed en effectief mogelijk te onthouden en uit te voeren.

Onze trainingen worden in overleg met u gegeven bij ons op de trainingslocatie in Dordrecht of bij een door u gekozen locatie. Liever met alle overblijfmoeders op school of met de clubleden van de tennis op de vereniging. Geen probleem!

TIJDSDUUR, KOSTEN EN AANTAL MENSEN 

De training EHBO duurt drie dagen. Voor actuele prijzen en informatie neem contact met ons op.

WANNEER KRIJGT DE CURSIST EEN CERTIFICAAT? 

Bij het goed volgen en voldoende afronden van de EHBO training ontvangt u een certificaat Eerste Hulp gecertificeerd door Het Oranje Kruis.

 NOTE: deze training is ook White Label te volgen. Informeer naar de mogelijkheden door via de onderstaande knop contact op te nemen! 

Ook interessant:

BLS
KINDER EHBO
P-BLS